2013. február 17., vasárnap

Pulykamell Almaszeletekkel


Egy nagyon könnyü és gyorsan elkészíthető receptet szeretnék megosztani veletek.Ha nem akarsz órák hosszat főzőcskénzi ahhoz,hogy remek ebédet rakj a család elé, akkor probáld ki ezt a különkeges receptet.
Kevés hozzávaló szügséges hozzá, szinte majdnem minden kéznel lesz.
Jó Évágyat hozzá...


PULYKAMELL ALMASZELETEKKEL


HOZZÁVALÓK
2 pulykamell
Só, bors ízlés szerint
1 ek vaj
2 ek juharszirup
 1 ek ecet
1 kk dizsoni mustáe
½ kk husleves kocka osszemorzsolva
1 közepes alma, szeletelve


ELKÉSZÍTÉS

A pulykamellet füszerezük be és süssük egy tepsiben mindkét oldalán 5-8 percig, amig teljesen átsül.
Vegyük ki a tepsiből és helyezzük tányérra, fedjük le fóliával, hogy meleg maradjon.

Ugyanabba a tepsibe tegyük bele a juharszirupot, ecetet , mustárt valamint az összemorzsolt húsleves kockát.Adjuk hozzá az almát. Keverjük össze és főzzük 2-3 percig amíg az alma megpuhul.

Szeleteljuk fel a pulykamellet és fedjük be az almaszeletekkel .. Tört burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


FORRÁS: cooks.com
                                                          


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pin It button on image hover