2013. február 5., kedd

Rend a lelke mindennek...



...Rend a lelke mindennek...

Minden év elején megfogdom, hogy a fiókjaim , szekrényeim, spájzom, és minden más kisebb zeg zug rendezett lesz. Persze ez soha nem valósul meg teljes egészében.



Úgy határoztam, hogy 2013  a takarítás, rendrakás és lomtalanítás éve lesz.

A konyhaszekrény egyik fiókját kineveztem "gyerek" részlegnek. Ebben a fiókban minden volt, csak rend nem. A gyerekek általában visszadobálták a poharakat ide, ugyanis ez a fiók elérhető szinten van számukra.
Egy nagy selejtezés utan csupan azok a műanyag poharak es tányérok maradtak a fiókban, amit valóban napi szinten használunk. Sajnos könnyen beleesek abba a hibába, hogy az üzletek dolláros szekciójában meglátom a szuper aranyos poharakat és tányérokat ,amire természtesn semmi szükseg nincs, és bekerül a kosaramba.Mostantól nincs több műanyag pohár és tányér vásárlás.

A fiók alját kibéleltem színes scrapbook papírral, ami tiszta
és esztétikus látványt nyújt, amint kinyitom.



Egy üres konzerves dobozt egyszerűen, két csepp ragasztó használatával befedtem scrapbook papírral.
Ebbe a műanyag evőeszközöknek találtam otthont. A színes és dekoratív doboz bekerült a "gyerek" fiókba, így csupán egy helyre kell nyúlnom vacsora előtt, ahol minden kéznél van a gyerekek számára.


Végre minde a helyén van és nem kell 5 percet eltöltenem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő tetőt a megfelelő pohárhoz.

Rendezett, tiszta "gyerek" fiók. 


Kinek milyen tervei vannak 2013-ra a rendrakás területén?
 Osszátok meg velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pin It button on image hover